fbpx

Pers kit

Guapa Streetfood brengt streetfood naar Assen

 

Assen –  Guapa Streetfood in Assen’s eerste delivery only TexMex streetfood-restaurant.

 

Vanaf 19 maart opent nieuw streetfood bezorgrestaurant Guapa haar deuren in Assen. Hier kan je terecht voor de sappigste premium burgers, de dikste gourmet hot dogs, heerlijk gerookte pulled pork taco’s, knapperige salades en overloaded fries. 

Voor je ‘streetfood fix’ moet je bij Guapa zijn. Als welkomstactie geeft Guapa in het openingsweekend van 19 tot en met 21 maart 15% korting op je eerste bestelling. 

Mede-oprichter Bart Sap heeft in Amerika gestudeerd. Hier komt ook zijn enthousiasme voor de TexMex keuken vandaan. “Streetfood is het ultieme comfort food, het brengt de beste smaken van de Amerikaanse barbecue en Mexicaanse streetfood samen.” Sap miste de smaken, maar ook de kwaliteit en presentatie van bezorgmaaltijden die hij uit Amerika kende: “Guapa brengt daar verandering in met kwalitatieve bezorgmaaltijden, die uit verse ingrediënten bestaan en mooi worden gepresenteerd, want het oog wil ook wat” 

Opvallend zijn de knalroze burgerbroodjes, de dikke toppings op de hotdogs en loaded fries en natuurlijk de taco’s. Hiervoor werkt Guapa met hoogwaardige producten van Smoky Mountain en wordt alles vers bereid in keuken door Chef Linda. Vegetariers (en veganisten!) worden niet vergeten: “De vegan avocadoburger verleidt de meest die-hard vleeseter.” zegt Sap lachend. 

Ook over de drankjes is nagedacht. Natuurlijk kan men ook een colaatje bestellen, maar voor de echte TexMex beleving serveert Guapa de Mexicaanse softdrink Jarritos: een vrolijk gekleurd drankje in zes verschillende smaken. Zelf drinkt Sap het liefste de mangovariant: “Superverfrissend en het lekkerst als hij ijskoud is”.

Iedereen kan bij Guapa terecht voor een dosis streetfood.” aldus Sap. Als tip geeft hij het Friends & family-menu: “Hiermee heb je een tafel vol met het beste van Guapa.” Zijn guilty pleasure? “De churros of de New York cheesecake; met beide smelt je ieder hart.” 

Guapa’s bezorgers brengen je burgers, taco’s, hotdogs, loaded fries en desserts binnen de kortste keren op de e-bike naar je toe. 

Vanaf 19 maart bezorgt Guapa door heel Assen op vrijdag tot en met zondag van 17:00 – 22:00. Het hele menu is te vinden op www.guapastreetfood.nl. Op Instagram en Facebook is Guapa te vinden als @guapastreetfood.

Logo's

Blijf op de hoogte

Contact

Adres: J.C. van Markenstraat 6A

Tel: +31 6 52237910

Email: algemeen@chefsselection.nl